Zavařování a nakládání
Domácímu nakládání a zavařování se typicky věnujeme nejvíc v době, když je potřeba zužitkovat a uchovat letní úrodu nebo chceme vytvořit zásoby na zimu.
V této sekci vám nabízíme směsi pro přípravu džemů i marmelád kdy už nepotřebujete přidávat nic jiného, než ovoce. Dále u nás můžete koupit Želírfixy, citrusový pektin a JamFixy do kterých si přisypete množsví a typ cukru, podle vašich představ.
Najdete zde také oblíbený přípravek k nakládání okurek a zeleniny – Lako. V Laku nejsou žádná éčka, jen sůl a výtečné koření. Z hořčičného semínka jdou navíc udělat skvělé domácí hořčice.
Nejprodávanější

Rostlinná želatina Agar - Přírodní mořský produkt, který se používá k přípravě ovocných rosolovacích polev na dorty, řezy a cukroví. Výrobek z mořských řas, který neobsahuje žádné další příměsi. Agar nebo-li rostlinná želatina se vyrábí z některých druhů mořských řas. Agáru je oblíbená, z...


Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.

Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost. Bezpečně odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a zápach. Čistí odpad, obkladačky, i spotřebiče. Použití:Úklid: 2 čajové lžičky na 500 ml vody.Čištění pračky: 250 g kyseliny citronové nasypte do prázdného bubnu, cyk...


Citrusové zahušťovadlo pro domácí džemy a marmelády, obsahuje pouze citrusový pektin. 10 g balení vystačí na 1 kg ovoce. Ideální pro kyselejší ovoce. Přirozeně bez lepku.
V naší nabídce najdete i zvýhodněné 1 kg GASTRO balení citrusového pektinu.

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Agar želatina je výborná i na zavařování!




Citrusový pektin je čistě přírodní pektin z citrusových plodů. Citrusový pektin je skvělé zahušťovalo pro výrobu domácích marmelád, sirupů a džemů, které se nyní obejdou zcela bez škodlivin!

Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Agar želatina je výborná i na zavařování!

Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.

Citrusové zahušťovadlo pro domácí džemy a marmelády, obsahuje pouze citrusový pektin. 10 g balení vystačí na 1 kg ovoce. Ideální pro kyselejší ovoce. Přirozeně bez lepku.
