Pomocníci při pečení a vaření
Představuje ty nejlepší pomocníky pro Vaše pečení. Škroby jsou častí pomocníci v kuchyni. Kypřící prášek konečně bez kukuřice! A Vajahit ocení všichni, pro které jsou vajíčka zapovězena. A také máme velký výběr droždí.
Nejprodávanější
Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.
Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Rádi pečete, ale nebaví vás neustálé odvažování a odhadování správných poměrů? My jsme si dali tu práci za vás a připravili jsme pro vás speciální bezlepkovou mouku. Smíchali jsme kukuřičnou a rýžovou mouku, kterými bez problémů nahradíte mouku pšeničnou. Až příště dostanete chuť na palačinky, pizzu či jiné dobroty, nemusíte již ztrácet čas mícháním bezlepkové mouky. Stačí vzít námi připravenou univerzální směs a hurá do vaření nebo pečení.