Pomocníci při pečení a vaření
Představuje ty nejlepší pomocníky pro Vaše pečení. Škroby jsou častí pomocníci v kuchyni. Kypřící prášek konečně bez kukuřice! A Vajahit ocení všichni, pro které jsou vajíčka zapovězena. A také máme velký výběr droždí.
Nejprodávanější


BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.




Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.

> Fermentovaný syrový kořen zázvoru. Má osvěžující, příjemnou chuť. Skvěle se kombinuje s rýží, tempurou nebo rybami a samozřejmě se sushi. Složení: kořen zázvoru, shizo, jablečný a rýžový ocet, mořská sůlObsah: 50 gZemě původu: Japonsko Výživové údaje na 100g:Energie 92 kJ/22 kcalTuky 0 ...
