Ochucovadla
Ochucovadlo či chuťová přísada je koření, omáčka nebo jiná přísada, která se přidává k pokrmu, aby se dosáhlo požadované chuti nebo aby se chuť zvýraznila. V této kategorii naleznete ochucovadla v podobě kečupů, hořčice, bujónu, sojóvých omáček a dalších.
Nejprodávanější



Tradiční asijské dochucovadlo ve své nejkvalitnější podobě. Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu sojová omáčka a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Dopřejte svým jídlům delikátnější, výraznější chutě, přecházející z jemně slaných do kyselo-sladkých tónů. Naše All...



> K ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa, salátů apod. Sojová omáčka bio přírodně fermentovaná bez přidaných chemických látek a barviv.Složení: voda, sojové boby bio, pšenice bio, mořská sůl, Aspergillus oryzae (koji)Obsah: 175mlDovoz: z JaponskaVýživové údaje na 100ml:Energetická hodnot...





- Korma - přírodní omáčka na vaření
- Lahodná kořeněná chuť
- Prvotřídní kvalita a více než 30 let tradice!
- Udržitelná produkce od A po Z
- Nezávislá certifikace POFCAP (The Palm Oil Free)
- Certifikace The Vegan Society - 100% garance
- Produkty neobsahují umělá sladidla a balastní aditiva

Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Zeleninový bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít ...

Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani další pro zdraví nevhodné látky. Jeho chuť harmonicky doplňuje vhodně zvolená bio zelenina, především cibule, celer, petržel a česnek. Je vhodný na dochucení polévek, omáček, ideální je pro přípravu rýžových...

Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Zeleninový bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít ...

Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje...
