Mouky
Bez mouky se neobejdete. Z nabízených muk si vyberou všichni, jak ti kteří volí klasické mouky pšeničné i ti, co rádi experimentují. V takovém případě jim pro jejich kulinářské experimenty můžeme nabídnout mouku kokosovou, konopnou či amarantovou... Že jste se s takovou moukou v kuchyni ještě nesetkali? No tak ji vyzkoušejte! Tyto mouky jsou náhradou běžné mouky, jsou ale i zdravější a těstům dodávají netradiční chuť. Tyto mouky můžete také přidávat i do nepečených dezertů, stejně tak s nimi zahušťovat polévky.
Rádi experimentujete v kuchyni? Hledáte nové spektrum chutí? Spojte příjemné s užitečným a vyzkoušejte naše netradiční mouky z přirozeně bezlepkových plodin!
Speciální mouky jsou vhodnou alternativou pro moderní a zdravější vaření a pečení. Bezlepkové mouky jsou vhodné zejména pro celiaky (alergie na lepek), některé druhy zase pro vyznavače paleo diety, a mnohé jsou díky vyššímu obsahu rostlinných bílkovin vhodné zejména pro vegetariány a vegany.
Nejprodávanější

> Kokosová mouka v BIO kvalitě je oblíbená nejen u zastánců zdravého životního stylu, ale bez problémů ji mohou užívat i osoby s intolerancí na lepek. Navíc je vhodná i během redukčních diet. Díky obsahu většího množství bílkovin je kokosová mouka rovněž oblíbená u vegetariánů a veganů. ...


> Skvělá pro přípravu sladkých nepečených dezertů, vhodná pro zahušťování omáček, slaných či sladkých jídel. Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí. Hodí se na přípravu ...

Bezlepková mouka Nomix je určena ke každodennímu použití v kuchyni. Byla vyvinuta tak, aby se svými vlastnostmi co nejvíce podobala mouce pšeničné. Pro svou univerzálnost ji lze použít v opravdu širokém spektru sladkých i slaných pokrmů (těsta kynutá, třená, křehká, litá, odpalovaná..). Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo přílohový knedlík. Recepty jsou ověřené, aby výsledky byly spolehlivé a uspokojivé.



Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Chlebová mouka ...

PROMIX-UNI – moučná směs vhodná na přípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákusků jako i na běžné použití v kuchyni- zásmažka, zahušťování, bešamel ap. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin.

> Dodržujete bezlepkovou dietu? Tak to rozhodně musíte mít po ruce rýžovou mouku. Tento poklad se hodí nejen pro pečení, ale i pro přípravu slaných pokrmů nebo k zahušťování omáček a polévek. Když se pustíte do pečení, možná vás překvapí, jak je těsto podobné tomu z pšeničné mouky a jak tence ...
