Těstoviny
Nejprodávanější

> Celozrnné těstoviny s krátkou dobou vaření. Výborné do zeleninových salátů a k sýrovým omáčkám. Špalda je prastará obilovina, je lehce stravitelná a vyznačuje se jemnou oříškovou příchutí. Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100 g těstovin/1l...

> Kvalitní těstoviny z celozrnné žitné mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku. Vynikají vysokým obsahem vlákniny a dobře drží tvar. Vhodné jako příloha, do salátů i k zapékání.Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100 g těstovin/ 1l vody...

> Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vit B1 a D. Vhodné pro děti od 3let.Návod k přípravě: těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100g těstovin/1l vody) za občasného míchání 8min. a 2min. necháme dojít. Poté...

> Těstoviny z kukuřice, čiroku a rýže obohacené o minerály a vitamíny... Buďte rychlí jako zebra! Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vitaminu B1 a D. Vhodné pro děti od tří let.Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v&...


> Oblíbené kuku těstoviny ve tvaru žabiček Vás zabaví natolik, že slupnete oběd rychleji než dříve. Hravé bezlepkové těstoviny z kukuřičné mouky. Originální tvar v podobě žabek pro zpestření Vašeho jídelníčku.Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou olej...






> Vysoký obsah vlákniny a rychlá příprava. Linguine v italštině znamená „malé jazýčky“. Jiným názvem jsou též trenette či bavette. Mají délku špaget a tvar užších fettuccine. Ve své domovině se nejčastěji podávají s mořskými plody či pestem. A s čím si je připravíte vy?Návod na přípr...