Zavařování a nakládání, Strana 2

Nejprodávanější

trtinovy zelirovaci cukr
49 Kč –26 %
Původně: 49 Kč  (–26 %)
36 Kč
63500 jamfix 2 1 25g
20 Kč –15 %
Labeta JamFix 2:1 25 g
Skladem (>10 ks)
Kód: SAD14657
Původně: 20 Kč  (–15 %)
17 Kč
Labeta BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 340 g
76 Kč –13 %
Původně: 76 Kč  (–13 %)
66 Kč
Wolfberry Agar 30 g
60 Kč –41 %
Wolfberry Agar 30 g
Skladem (2 ks)
Kód: 109029
Původně: 60 Kč  (–41 %)
35 Kč
Irský mech čertsvý RAW 100 g
od 217 Kč–11 %
Irský mech čerstvý RAW
Skladem (5 ks)
Kód: SAD11509
Původně: 217 Kč  (–11 %)
od 199 Kč
Labeta JamFix 3:1 25 g
21 Kč –9 %
Labeta JamFix 3:1 25 g
Skladem (>10 ks)
Kód: SAD18956
Původně: 21 Kč  (–9 %)
19 Kč
Labeta Želírovací cukr 3:1 500 g
Labeta Želírovací cukr 3:1 500 g
Skladem (>10 ks)
Kód: LAB18061
 
49 Kč
Labeta Želírfix s ovocným cukrem 20 g
19 Kč –26 %
Labeta Želírfix s ovocným cukrem 20 g
Skladem (>10 ks)
Kód: LAB18060
Původně: 19 Kč  (–26 %)
14 Kč
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g
55 Kč –10 %
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g
Skladem (>10 ks)
Kód: LAB154149
Původně: 55 Kč  (–10 %)
49 Kč
zelirovaci cukr 41
41 Kč –9 %
Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g
Skladem (>10 ks)
Kód: LAB154148
Původně: 41 Kč  (–9 %)
37 Kč
23 položek celkem
Wolfberry Pektin 30 g
Akce
65 Kč –20 %
Wolfberry Pektin 30 g
Skladem (4 ks)
52 Kč / ks

Jablečný pektin je nenahraditelný želírovací prostředek. Silně želírující pektin se vyrábí z jablečného základu, kde je jeho obsah velmi vysoký. Pektiny hrají významnou roli při zavařování. Nemění totiž chuť použitého ovoce a přitom vytváří skvělou konzistenci. Jsou neocenitelné při výrobě džemů a marmelád.

Kód: 109035
Fruktóza 500g
Akce
77 Kč –23 %
59 Kč / ks
> Ne všichni mají to štěstí, aby si mohli dopřát sladké, kdykoli na něj dostanou chuť. Ať už kvůli hmotnosti, nebo kvůli problémům s hladinou cukru v krvi. Zatímco na váhový přírůstek je třeba dohlédnout, diabetici mají dnes naštěstí k dispozici různé alternativy. Jednou z nich je krystalická ...
Kód: SAD14662
trtinovy zelirovaci cukr
Výprodej
49 Kč –26 %
36 Kč / ks

Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.

Kód: SAD14660
Labeta Želírfix 2:1 25 g
Akce
18 Kč –27 %
13 Kč / ks

Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu.

  • skvělý pro středně sladké ovoce
  • sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte koupit cukr, stačí 500 g
  • přirozeně bezlepkový výrobek
Kód: LAB18019
Xylitol - březový cukr 500g
Akce
183 Kč –40 %
109 Kč / ks
Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Xylitol má nízký glykemický index, dopřát si ho tedy mohou i diabetici nebo ti, kteří zrovna hubnou. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a má sladkou, osvěžující chuť. Sladivost xylitol...
Kód: SAD11371