Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.




- Přírodní složení i textura
- Prvotřídní kvalita a více než 30 let tradice!
- Udržitelná produkce od A po Z
- Nezávislá certifikace POFCAP (The Palm Oil Free)
- Certifikace The Vegan Society - 100% garance
- Produkty neobsahují umělá sladidla a balastní aditiva

Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.

Prémiová BIO balzamická redukce. Nejtemnější granátové barvy, štiplavě sladkokyselá, chuťově vyvážená, plná italských asociací, karamelově vláčná. Je unikátním snoubením šetrně redukované čerstvé jablečné šťávy a balzamického octa z oblasti Trentino v Jížních Dolomitech. Tento lahodný produkt ...

Představujeme Vám inovativní produkt: BIO balsamico ocet z včelího medu. Vyroben fermentací alkoholu z včelího medu a kyseliny octové s následným přidáním 25% organického včelího medu. Balsamico medový ocet si zachovává jemnou vůni a prospěšné látky z rostlin a bylin. Přidaný BIO včelí med dáv...




Přírodní produkt vyrobený fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu a kyseliny octové. Tím si zachoval přírodní vitaminy a minerály z ovoce. Přidaný BIO med ocet obohacuje o živiny z různých rostlin a bylin a dává mu jemnou medovou vůni a příjemnou chuť. Organický ...

