Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější

Med květový pohankový má typickou tmavou barvu, jedinečnou chuť a nezaměnitelné aroma, které připomíná venkov.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

Med květový lesní je typickým produktem jesenické přírody, která je pokryta z velké části lesními porosty. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, označován za krále všech medů.
- Nejdůležitější včelí produkt.
- Hodnotná dietetická potravina.
- Vhodný pro RAW stravu.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Čistě květový med, typický svou světlejší barvou a má vynikající vyrovnanou lahodnou chuť.
- Tradiční med do čaje, pokrmů, marinád.
- Svěží, plná chuť.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový lipový patří k nejaromatičtějším druhům medů vůbec, má výraznou lipovou chuť a je znalci medu, pro své vlastnosti, velmi uznáván.
- Výrazná harmonická chuť a vůně lipového květu.
- Jednodruhový med vhodný pro RAW stravu.
- Výborný s bylinnými čaji a kávou, ale i sýry a šunkami.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový pastovaný je zpracováván metodou rozetření původní přírodní krystalizace medu za studena, kdy jsou zachovány všechny obsažené cenné látky.

Čistě květový med, typický svou světlejší barvou a má vynikající vyrovnanou chuť.



100% RAW třtinový cukr od značky Allnature je vyroben z cukrové třtiny, která přirozeně obsahuje melasu. Ta má příjemnou karamelovou chuť a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.

BIO jablečný ocet s přírodním kalem. Díky neodfiltrování si zachoval zdraví prospěšné látky. Jablečný ocet z celých, zralých jablek s 5% kyselinou jablečnou. Díky své svěží, pikantní chuti je ideální do salátů, syrové zeleniny a mnoho dalších pokrmů.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.