Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější

Citrusový pektin je čistě přírodní pektin z citrusových plodů. Citrusový pektin je skvělé zahušťovalo pro výrobu domácích marmelád, sirupů a džemů, které se nyní obejdou zcela bez škodlivin!

Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru

Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- skvělý pro kyselejší ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
- přirozeně bezlepkový výrobek

Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro kyselé ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek

Med medovicový je typickým produktem jesenické přírody, která je pokryta z velké části lesními porosty. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, označován za krále všech medů.

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek.

Med květový lesní je typickým produktem jesenické přírody, která je pokryta z velké části lesními porosty. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, označován za krále všech medů.
- Nejdůležitější včelí produkt.
- Hodnotná dietetická potravina.
- Vhodný pro RAW stravu.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový lipový patří k nejaromatičtějším druhům medů vůbec, má výraznou lipovou chuť a je znalci medu, pro své vlastnosti, velmi uznáván.
- Výrazná harmonická chuť a vůně lipového květu.
- Jednodruhový med vhodný pro RAW stravu.
- Výborný s bylinnými čaji a kávou, ale i sýry a šunkami.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový pastovaný je zpracováván metodou rozetření původní přírodní krystalizace medu za studena, kdy jsou zachovány všechny obsažené cenné látky.

Čistě květový med, typický svou světlejší barvou a má vynikající vyrovnanou chuť.

Med květový pohankový má typickou tmavou barvu, jedinečnou chuť a nezaměnitelné aroma, které připomíná venkov.

Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.

PROMIX-UNI – moučná směs vhodná na přípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákusků jako i na běžné použití v kuchyni- zásmažka, zahušťování, bešamel ap. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin.

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.