Džemy a marmelády
Zavařování a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také nejoblíbenější metody konzervování. Lze použít každé ovoce. Nejoblíbenější jsou husté džemy s ovocnou dužinou. A jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Dle zvyklostí by džem měl obsahovat větší kousky ovoce. Ovšem dle platné evropské legislativy lze za marmeládu označit pouze ty výrobky, které obsahují minimálně 20% citrusových plodů - z pomerančů, limetek, grepů.
Nejprodávanější

- Lahodná přírodní chuť
- Prvotřídní kvalita a více než 30 let tradice!
- Udržitelná produkce od A po Z
- Nezávislá certifikace POFCAP (The Palm Oil Free)
- Certifikace The Vegan Society - 100% garance
- Produkty neobsahují umělá sladidla a balastní aditiva

- Lahodná přírodní chuť
- Prvotřídní kvalita a více než 30 let tradice!
- Udržitelná produkce od A po Z
- Nezávislá certifikace POFCAP (The Palm Oil Free)
- Certifikace The Vegan Society - 100% garance
- Produkty neobsahují umělá sladidla a balastní aditiva