Jednodruhové koření
Nejprodávanější



Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času. Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.

Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.Obsah...






24 různých druhů koření bio, kořenících směsí bio a kořenících přípravků bio v praktických sáčcích.
Adventní sada koření vám odhalí 24 druhů jednodruhových koření nebo směsí. Můžete tak společně vařit, jíst, udělat si čas jeden na druhého a přitom společně ochutnat kus světa. Od sváteční pečeně přes perníky až po vánoční dezert. Inspiruje se k novým nápadům ve vaší kuchyni. S láskou k přírodě a ruční práci jsou bylinky a koření u našich biopěstitelů šetrně pěstovány a sušeny. U nás v SONNENTORU jsou pak ručně baleny do krabiček.