Vánoční pečení
Nabízíme vám široký sortiment přípravků a produktů pro vaše pečení. Ještě než se radostně pustíte do pečení cukroví a Vánočních koláčků máme pro Vás výběr našich produktů, na které nesmíte zapomenout. Neboť na samém počátku cesty k vydařenému vánočnímu cukroví je potřeba mít vše nachystáno po ruce. V této kategorii naleznete pár tipů pěkně pohromadě, které Vám mohou usnadnit Vaše pečení a přípravu Vánočních dezertů.
Nejprodávanější

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.


Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času. Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.



Datle Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.

Datle bez pecky Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.





BIOnuta lískooříšková čekanková je směs dvou čistých složek – jemné 100% BIO lískooříškové pasty a čekankového extraktu.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, se sníženým obsahem cukrů, pro vegetariány i vegany.

Celozrnná špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť, a protože má i dobré pekařské vlastnosti, hodí se technologicky k výrobě různých typů pekařských výrobků. Mouka je jemně mletá a hodí se do mnoha typů těst.

Jemně mletá jádra pražených lískových oříšku. Narozdíl od lískové mouky není zbavena oleje. Vhodná pro pečení sladkých pokrmů.