Oleje a tuky
Nejprodávanější

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.

Mandlové máslo je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů. Obsahuje mnoho zdravých tuků a nutričně hodnotných živin. Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují také značné množství hořčíku, draslíku a železa.


> Olej je vhodný pro studenou kuchyni (zachovává si tak cenné živiny) i na smažení a pečeníPoužití: 2-3 x denně 3-5 ml (1lžičku) Složení: avokádový olej (za studena lisovaný), D-takoferol antioxidant, výtažky z rozmarýnu (E392) antioxidantObsah: 250mlZemě původu: ČR Výživové hodnoty na 100 ml:...

Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka.

Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka.

Štýrský dýňový olej je tradiční pochutinou, lisovanou tradičním způsobem na místě z lokálních semínek konkrétní odrůdy tykve. Typicky tmavozelený až hnědý olej jedinečné vůně a ořechové chuti.

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

Vychutnejte si dezodorizovaný Bio Kokosový olej získaný z tropických ostrovů Filipín. Bio Kokosový olej bez vůně potěší všechny, kteří využívají blahodárných účinků kokosového oleje, ale nemají rádi jeho silné aroma nebo ho chtějí použít do receptů, kde kokosová chuť není žádoucí.

Lněný olej je ideální jako přísada do salátů, omáček a dipů.

Tento olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového semínka, které poskytuje olej bohatý na jedenkrát nenasycenou kyselinu olejovou. Ta je stabilní i za vyšších teplot a díky tomu můžeme na oleji smažit, fritovat i péci (na rozdíl od většiny bio olejů lisovaných za studena).

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.

Pupalkový olej je získáván ze semen pupalky dvouleté, která je pěstována v ekologickém zemědělství. Olej je šetrně lisován za nízkých teplot do 40 °C, bez přístupu světla, vzduchu a bez použití chemických rozpouštědel.