Pomazánky
Nejprodávanější

Tahini, někdy též zvané jako sezamová pasta, je připravováno z drcených sezamových semínek. Ty obsahují vysoký obsah vápníku, hořčíku, draslíku a dalších důležitých minerálů pro tělo, aby mohlo správně fungovat a bylo zdravé. Tahini se vyrábí v Řecku a je tradiční součástí středomořské stravy.
Sezamová pasta vyráběná z loupaných sezamových semínek. Jemně kašovitá tahini pasta se používá na přípravu humusu nebo se hodí k natírání na chléb.

Pro všechny, kteří vyhledávají čokoládovou chuť, vhodná na pečivo, zákusky, jako náplň nebo vrchní vrstva piškotových řezů nebo muffinů, můžeme jej namazat na sušenky, do kaší a snídaňových směsí nebo jako mlsání na lžičku. Skvělá je namazaná na plátky banánů a posypaná drcenými oříšky či semínky, do jahelných pokrmů, jogurtů, ale i salátů, do krémů i kotejlů.