Sušené a lyo ovoce, Strana 3
Nejprodávanější

Lyofilizované broskve jsou: 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.

100% mrazem sušený černý rybíz, který díky velmi šetrnému procesu lyofilizace má 90% zachovaných charakteristik černého rybízu – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100 % mrazem sušené mango, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť manga.

100% mrazem sušené meruňky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých meruněk, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

100% mrazem sušené švestky, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých švestek – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

Lyofilizované višně jsou: 100% dozrálé višně bez pecek, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.

Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis), kteé obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až 21 stopových prvků (např. zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor). Goji jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva).