Sušené a lyo ovoce, Strana 4
Nejprodávanější
Výpis produktů
Mango sušené mrazem, neboli lyofilizované mango Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako čerstvé mango. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které mango zbaví 95 % vody.
Brusinky sušené půlené se díky velkému obsahu živin a antioxidantů řadí mezi superpotraviny. Brusinky neboli klikvy velkoplodé jsou také oblíbenou přísadou do salátů.
Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také...
Vychutnejte si lahodné kousky ananasu jemně slazeného, sušeného při nízkých teplotách!
Lyofilizované broskve jsou: 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.
Lyofilizované kiwi si díky šetrnému sušení mrazem uchovává vitamíny, minerály a svěží chuť. Bohaté na vitamín C a vlákninu, je ideální zdravou svačinou nebo přísadou do jogurtů, cereálií či smoothies.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- chuť jako čerstvá, pouze méně štiplavá na jazyku
- šetrně sušené, zachovány všechny živiny
Lyofilizované mango je: 100% mango, které má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého manga, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké
