Ovoce sušené mrazem
Lyofilizovanému ovoci a zelenině zůstává původní přirozená barva a vzhled. Stejně tak vůně a chuť je velmi podobná čerstým plodům.
Lyofilizace je proces sušení mrazem. Ovoce a zelenina jsou nejdříve prudce zmraženy a následně sušeny při nižším tlaku, kde se voda z plodů mění v páru a ovoce a zelenina si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvých plodech.
Jde o nejšetrnější metodu sušení potravinářských produktů. Takto sušené ovoce nebo zelenina si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnota).
Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Nejprodávanější
Výpis produktů
                                    
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Pokud mrazem sušené ovoce správně skladujete, má dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený ananas si uchovává vlastnosti čerstvého ananasu s příjemným křupnutím.
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        
                                                                                                                                    
    
    
    
                                                                                                                                    
    
    
    Mango sušené mrazem, neboli lyofilizované mango Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako čerstvé mango. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které mango zbaví 95 % vody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.
Rozjasněte si den a dopřejte si pocit tropického sluníčka na Vaší tváři. S plnou chutí lyofilizovaného ananasu se během chvilky přesunete na pláže Thajska. Kostariky nebo Barbadosu a přirozená chuť a vůně Váš skvělý zážitek jen podpoří.
                                                                                                                                    
    
    
    Arónie obsahuje tzv. anthokyany - barvivo (flavonoidy - vitamin P), díky kterému mají plody arónie schopnost ničit volné radikály, které urychlují proces stárnutí.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované borůvky jsou: 100% borůvky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých borůvek, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované brusinky jsou: 100% brusinky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých brusinek , bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizovaný černý rybíz je: 100% černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého černého rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizovaný červený rybíz je: 100% červený rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého červeného rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované dračí ovoce je: 100% dozrálé dračí ovoce, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované fíky je: 100% dozrálé fíky, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
 - křupavá textura plná semínek a sladká chuť
 - bohaté na vlákninu
 
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
                                                                                                                                    
    
    
    Lyofilizované liči si díky šetrnému sušení mrazem zachovává svou jemnou sladkost a autentickou chuť. Ideální jako křupavá pochoutka nebo přísada do kaší, jogurtů a dezertů.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
 - šetrně sušené, zachovány všechny živiny
 
