Ovoce a zelenina sušené mrazem
Lyofilizovanému ovoci a zelenině zůstává původní přirozená barva a vzhled. Stejně tak vůně a chuť je velmi podobná čerstým plodům.
Lyofilizace je proces sušení mrazem. Ovoce a zelenina jsou nejdříve prudce zmraženy a následně sušeny při nižším tlaku, kde se voda z plodů mění v páru a ovoce a zelenina si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvých plodech.
Jde o nejšetrnější metodu sušení potravinářských produktů. Takto sušené ovoce nebo zelenina si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnota).
Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Nejprodávanější
![Ananas sušený mrazem kousky 20g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.nestonej.cz/user/shop/detail/19036-1_ananas-suseny-mrazem-kousky-20g.jpg?629e8a20
)
![Jahoda sušená mrazem celá 20g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.nestonej.cz/user/shop/detail/19096-1_jahoda-susena-mrazem-cela-20g.jpg?629e8a20
)
![Mango sušené mrazem 15g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.nestonej.cz/user/shop/detail/46611_mango-susene-mrazem-15g.jpg?629e8a23
)
![Kanadská brusinka mletá sušená mrazem - lyofilizovaná 50g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.nestonej.cz/user/shop/detail/44818_kanadska-brusinka-mleta-susena-mrazem-lyofilizovana-50g.jpg?6631867c
)