Ovoce a zelenina sušené mrazem
Lyofilizovanému ovoci a zelenině zůstává původní přirozená barva a vzhled. Stejně tak vůně a chuť je velmi podobná čerstým plodům.
Lyofilizace je proces sušení mrazem. Ovoce a zelenina jsou nejdříve prudce zmraženy a následně sušeny při nižším tlaku, kde se voda z plodů mění v páru a ovoce a zelenina si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvých plodech.
Jde o nejšetrnější metodu sušení potravinářských produktů. Takto sušené ovoce nebo zelenina si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnota).
Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Nejprodávanější
Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Pokud mrazem sušené ovoce správně skladujete, má dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený ananas si uchovává vlastnosti čerstvého ananasu s příjemným křupnutím.