Zavařování a nakládání, Strana 2

Nejprodávanější

Labeta Želírfix 2:1 25 g
18 Kč –27 %
Labeta Želírfix 2:1 25 g
Dostupné do 2 dnů
Kód: LAB18019
Původně: 18 Kč  (–27 %)
13 Kč
zelirovaci ovocny cukr
55 Kč –20 %
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g
Dostupné do 2 dnů
Kód: SAD14659
Původně: 55 Kč  (–20 %)
44 Kč
Lako - směs k nakládání okurek a zeleniny 100 g
10 Kč –30 %
Původně: 10 Kč  (–30 %)
7 Kč
Labeta Fruktóza 500 g
77 Kč –23 %
Labeta Fruktóza 500 g
Skladem (1 ks)
Kód: SAD14662
Původně: 77 Kč  (–23 %)
59 Kč
63500 jamfix 2 1 25g
20 Kč –20 %
Labeta JamFix 2:1 25 g
Skladem (>10 ks)
Kód: SAD14657
Původně: 20 Kč  (–20 %)
16 Kč
Labeta JamFix 3:1 25 g
21 Kč –9 %
Labeta JamFix 3:1 25 g
Skladem (4 ks)
Kód: SAD18956
Původně: 21 Kč  (–9 %)
19 Kč
63497 jamfix 1 1 25 g
19 Kč –15 %
Labeta JamFix 1:1 25 g
Skladem (>10 ks)
Kód: SAD14656
Původně: 19 Kč  (–15 %)
16 Kč
citrusovy pektin
100 Kč –16 %
Grešík Citrusový pektin 70 g
Skladem (10 ks)
Kód: 71053
Původně: 100 Kč  (–16 %)
84 Kč
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g
55 Kč –10 %
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g
Dostupné do 2 dnů
Kód: LAB154149
Původně: 55 Kč  (–10 %)
49 Kč
Labeta BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 340 g
76 Kč –13 %
Labeta BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 340 g
Dostupné do 2 dnů
Kód: SAD14661
Původně: 76 Kč  (–13 %)
66 Kč
25 položek celkem
Wolfberry Pektin 30 g
65 Kč –20 %
Wolfberry Pektin 30 g
Skladem (>10 ks)
52 Kč / ks

Jablečný pektin je nenahraditelný želírovací prostředek. Silně želírující pektin se vyrábí z jablečného základu, kde je jeho obsah velmi vysoký. Pektiny hrají významnou roli při zavařování. Nemění totiž chuť použitého ovoce a přitom vytváří skvělou konzistenci. Jsou neocenitelné při výrobě džemů a marmelád.

Kód: 109035
Labeta BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 340 g
76 Kč –13 %
66 Kč / ks

Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

Kód: SAD14661
Labeta Želírfix 2:1 25 g
18 Kč –27 %
Labeta Želírfix 2:1 25 g
Dostupné do 2 dnů
13 Kč / ks

Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu.

  • skvělý pro středně sladké ovoce
  • sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte koupit cukr, stačí 500 g
  • přirozeně bezlepkový výrobek
Kód: LAB18019
Labeta Želírovací cukr na jahody 425 g
55 Kč –10 %
49 Kč / ks

Želírovací cukr na jahody.

  • speciál na jahody, třešně, višně, maliny a ostružiny
  • s 1 balením zpracujete 1 kg ovoce
  • nekupujete už žádný cukr, přidejte jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
  • přirozeně bezlepkový výrobek
Kód: LAB154149
zelirovaci ovocny cukr
55 Kč –20 %
44 Kč / ks

Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy. Želírovací ovocný cukr (dříve pod označením DIA).

  • vhodný pro diabetiky
  • ideální pro hodně sladké ovoce
  • balení vystačí na 1 kg ovoce
  • přirozeně bezlepkový výrobek
Kód: SAD14659
Lako - směs k nakládání okurek a zeleniny 100 g
10 Kč –30 %
7 Kč / ks

Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.

Kód: SAD14655
Xylitol - březový cukr 500g
183 Kč –34 %
119 Kč / ks
Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Xylitol má nízký glykemický index, dopřát si ho tedy mohou i diabetici nebo ti, kteří zrovna hubnou. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a má sladkou, osvěžující chuť. Sladivost xylitol...
Kód: SAD11371