Zavařování a nakládání, Strana 2
Nejprodávanější

Jablečný pektin je nenahraditelný želírovací prostředek. Silně želírující pektin se vyrábí z jablečného základu, kde je jeho obsah velmi vysoký. Pektiny hrají významnou roli při zavařování. Nemění totiž chuť použitého ovoce a přitom vytváří skvělou konzistenci. Jsou neocenitelné při výrobě džemů a marmelád.

Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu.
- skvělý pro středně sladké ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 500 g
- přirozeně bezlepkový výrobek

Želírovací cukr na jahody.
- speciál na jahody, třešně, višně, maliny a ostružiny
- s 1 balením zpracujete 1 kg ovoce
- nekupujete už žádný cukr, přidejte jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek

Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy. Želírovací ovocný cukr (dříve pod označením DIA).
- vhodný pro diabetiky
- ideální pro hodně sladké ovoce
- balení vystačí na 1 kg ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek

Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.