Sušené ovoce
Sušení je přirozený způsob konzervace, při kterém se odstraňuje voda z ovoce, čímž se zabraňuje růstu bakterií. Ať už jde o plátky sušeného manga nebo jiné druhy ovoce, výsledkem je vždy kompaktní, výživná a trvanlivá pochoutka. Sušené ovoce je bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály. Je to skvělý zdroj energie, ideální pro sportovce, těhotné ženy nebo pro ty, kteří hledají zdravou alternativu sladkostí.
-
Ananas
-
Arónie
-
Banán
-
Borůvky
-
Broskev
-
Brusinky
-
Datle
-
Fíky
-
Goji
-
Hrušky
-
Jablka
-
Jahody
-
Maliny
-
Mango
-
Meruňky
-
Mochyně
-
Moruše
-
Ostružiny
-
Rozinky
-
Rybíz
-
Švestky
-
Višně
-
Ostatní
Nejprodávanější
Výpis produktů

Arónie obsahuje tzv. anthokyany - barvivo (flavonoidy - vitamin P), díky kterému mají plody arónie schopnost ničit volné radikály, které urychlují proces stárnutí.

Lyofilizované broskve jsou: 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.

100% mrazem sušený černý rybíz, který díky velmi šetrnému procesu lyofilizace má 90% zachovaných charakteristik černého rybízu – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100% mrazem sušené meruňky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých meruněk, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Tyto rozinky, které se nazývají sultánky, jsou získávány sušením velkých žlutozelených, zpravidla bezsemenných hroznů. Vynikají plností chuti a měkkostí.

Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.

Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.

Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Lyofilizované maliny jsou: 100% maliny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých malin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100 % mrazem sušené mango, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť manga.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

100% mrazem sušené ostružiny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých ostružin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100% mrazem sušené švestky, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých švestek – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

Lyofilizované višně jsou: 100% dozrálé višně bez pecek, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.

Datle Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.