Sušené a lyo ovoce, Strana 5
Řazení produktů
Výpis produktů
Lyofilizovaný černý rybíz je: 100% černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého černého rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizovaný červený rybíz je: 100% červený rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého červeného rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizované kiwi si díky šetrnému sušení mrazem uchovává vitamíny, minerály a svěží chuť. Bohaté na vitamín C a vlákninu, je ideální zdravou svačinou nebo přísadou do jogurtů, cereálií či smoothies.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- chuť jako čerstvá, pouze méně štiplavá na jazyku
- šetrně sušené, zachovány všechny živiny
Lyofilizované mango je: 100% mango, které má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého manga, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké
Lyofilizovaná mochyně je: 100% mochyně, která má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých mochyň, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizované švestky jsou: 100% švestky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých švestek, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
