Přísady na pečení a vaření, Strana 5
Nejprodávanější
Výpis produktů
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.
Erythritol je přírodní sladilo příjemné chuti nahrazující bílý cukr. Sladivost je jen o 30% nižší, než sladivost sacharózy. Glykemický index je rovný nule, má téměř nulovou kalorickou hodnotu.
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy. Složení: celozrnná mouka žitná Obsah: 1 kgMaximální trvanlivost: pouze 4 měsíce...
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
