Přísady na pečení a vaření, Strana 5
Nejprodávanější

Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.


Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...

Carob je vhodnou alternativou kakaa nebo čokolády. Karob (svatojánský chléb). Vynikající, chutná a zdravá alternativa kakaa. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Karob je bohatý na bílkoviny, vitamíny a minerály. Oproti kakau neobsahuje kofein ani žádné alergenní látky.




Erythritol je přírodní sladilo příjemné chuti nahrazující bílý cukr. Sladivost je jen o 30% nižší, než sladivost sacharózy. Glykemický index je rovný nule, má téměř nulovou kalorickou hodnotu.

100% RAW třtinový cukr od značky Allnature je vyroben z cukrové třtiny, která přirozeně obsahuje melasu. Ta má příjemnou karamelovou chuť a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.
