Bio Kuzu kořenový škrob 1kg
Kód: SAD1916Detailní popis produktu
V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Kuzu je tradiční japonský kořenový škrob - k tělu nejšetrnější možné zahušťovadlo na našem trhu, navíc v BIO kvalitě. Použití: Zahušťování jídel (běžně jako škrob bramborový) - úprava omáček, polévek - dezerty, sladká jídla. Připravit z něj lze i kvalitní léčivý nápoj, který můžeme dochutit ovocnou šťávou. Podrobnosti Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem.Obsah: 1kg
Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomocníci při pečení a vaření |
---|---|
? Bio: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.