Bio Citronový pepř 70g
Kód: SAD17116Související produkty



Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí. Chlebová mouka ...




> Kokosová mouka v BIO kvalitě je oblíbená nejen u zastánců zdravého životního stylu, ale bez problémů ji mohou užívat i osoby s intolerancí na lepek. Navíc je vhodná i během redukčních diet. Díky obsahu většího množství bílkovin je kokosová mouka rovněž oblíbená u vegetariánů a veganů. Složen...

PROMIX-UNI – moučná směs vhodná na přípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákusků jako i na běžné použití v kuchyni- zásmažka, zahušťování, bešamel ap. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin.

PROMIX®-T – univerzální bezlepková tmavá mouka obohacená kvalitními přírodními surovinami a jemnou ovocnou vlákninou. Je určená na přípravu bezlepkového tmavého chleba, jemného pečiva, jako i na běžné kulinářské použití. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeňičných surovin.

Bezlepková mouka Nomix je určena ke každodennímu použití v kuchyni. Byla vyvinuta tak, aby se svými vlastnostmi co nejvíce podobala mouce pšeničné. Pro svou univerzálnost ji lze použít v opravdu širokém spektru sladkých i slaných pokrmů (těsta kynutá, třená, křehká, litá, odpalovaná..). Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo přílohový knedlík. Recepty jsou ověřené, aby výsledky byly spolehlivé a uspokojivé.

> Surovina pro bezlepkové pečení, přidejte do chleba, pečiva, koláčů, sušenek, koblížků nebo muffinů… Čirok je jednou z nejstarších bezlepkových obilnin, v celosvětové produkci je pátou nejpěstovanější obilovinou. Pro svou neutrální chuť a výborné pečící vlastnosti je ideální surovinou pr...

> Kokosová mouka v BIO kvalitě je oblíbená nejen u zastánců zdravého životního stylu, ale bez problémů ji mohou užívat i osoby s intolerancí na lepek. Navíc je vhodná i během redukčních diet. Díky obsahu většího množství bílkovin je kokosová mouka rovněž oblíbená u vegetariánů a veganů. ...

PROMIX Beta – všestranná moučná směs bez lepku vhodná pro přípravu pekárenských a cukrářských výrobků. Zvláště vhodná pro přípravu kyprého pečiva a chleba, nekynutých tažených závinů (štúdl) a listového pečiva.

> Dodržujete bezlepkovou dietu? Tak to rozhodně musíte mít po ruce rýžovou mouku. Tento poklad se hodí nejen pro pečení, ale i pro přípravu slaných pokrmů nebo k zahušťování omáček a polévek. Když se pustíte do pečení, možná vás překvapí, jak je těsto podobné tomu z pšeničné mouky a jak tence ...

Detailní popis produktu
>Citron a pepř? Tato výrazná kombinace se postará o pikantnost i svěžest, a rozehraje tak symfonii na každém talíři. Ideální koření pro přípravu masa, ryb i zeleniny.
Složení: bio citron 60%, bio pepř černý 18%, bio pepř
zelený, bio pepř růžový, bio pepř bílý
Obsah: 70
g
Země původu: Rakousko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomocníci při pečení a vaření |
---|---|
? Bio: | Ano |



Příjemně křupavá a přirozeně bezlepková. Na obalování a smažení, zahušťování, vaření i pečení.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.

Bio Kakao prášek je původem z Ecuadoru. Jsou to sušená, rozemletá a odtučněná semena plodů kakaovníku. Jejich zpracování při nízkých teplotách se provádí bez pražení co nejšetrněji, aby zůstaly zachovány veškeré důležité zdraví prospěšné látky. Možná i proto bývalo kakao Indiány právem na...


Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.



> Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.Obsah: 8 gZemě původu: Madagaskar...



BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Tady roste radost. Již třetí desetiletí působí SONNENTOR na českém trhu s biopotravinami. Patří mezi průkopníky kontrolovaného ekologického zemědělství v České republice. SONNENTOR s.r.o. je česko-rakouská firma, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Tomášem Mitáčkem a Johannesem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.