Přísady na pečení a vaření, Strana 2
Nejprodávanější
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně veselé, aromatické, prostě neodolatelné.
BIO Kokosový cukr má sladkou chuť, podobnou sladkosti hnědého cukru, s jemnou karamelovou příchutí. Primární sacharid přítomný v kokosovém cukru je sacharóza, dále glukóza a fruktóza. Největším plusem je velmi nízký glykemický index, tj. 35. Je vyroben ze sladkého nektaru z květů kokosové...
BIO Datlový prášek se vyrábí z datlí Deglet Nour dates z Tuniska. Datle se usuší a namelou, prosejí a získaný prášek se zabalí. Datle jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínů B.Způsob použití: Chutná méně sladce než klasický bílý cukr, oproti němu ale obsahuje velké množství vl...