Gingerbon Zázvorové bonbóny s příchutí manga 125 g

Kód: 118133
47 Kč –17 %
Gingerbon Zázvorové bonbóny s příchutí manga 125 g
47 Kč –17 % 39 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioke škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny. Nyní nově s příchutí manga.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioke škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

Nyní nově s příchutí manga.

Kandovaný zázvor je cukrovinka s pikantní hořkostí. Její hřejivé účinky oceníte zejména v chladných měsících. Zázvor je bohatým zdrojem antioxidantů. Pro jeho účinky si jej oblíbili a využívali již staří Čínané.

Navíc můžete z nich připravit lahodný nápoj. Stačí dát pár kousků do šálku, zalít horkou vodou a zamíchat.

Zázvorové bonbóny neobsahují žádné konzervanty ani barviva.

Složení:

cukr 77,95%, tapiokový škrob 13,47g, zázvor 7,47%, hydrogenovaný kokosový olej 0,88%, mangové aroma 0,16%, mangový extrakt 0,07%.

Země původu:

Indonésie

Balení:

125 g 

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 20.6.2022
+ zajímavá chuť bonbonu

5
IP Avatar autora | 10.6.2022
Výborné bonbony.
5
Avatar autora | 17.5.2022
výborné, kupuji opakovaně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
  • Kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku.
  • Používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby.
  • Kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích.
  • Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy.
  • Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta, využití pojivých vlastností, zahušťování.