Gingerbon 125 g citron s medem

Kód: SAD2913
47 Kč –17 %
Gingerbon zazvorove bonbony s medem a citronem
47 Kč –17 % 39 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioka škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Želatinové zázvorové bonbóny s příchutí citrónu a medu neobsahují žádné přísady s označením “E“.

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioke škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

Kandovaný zázvor je cukrovinka s pikantní hořkostí. Její hřejivé účinky oceníte zejména v chladných měsících. Zázvor je bohatým zdrojem antioxidantů. Pro jeho účinky si jej oblíbili a využívali již staří Čínané.

Navíc můžete z nich připravit lahodný nápoj. Stačí dát pár kousků do šálku, zalít horkou vodou a zamíchat.

Zázvorové bonbóny neobsahují žádné konzervanty ani barviva.

Složení:

cukr, zázvor, tapiokový škrob, výtažek z citronu, med, rostlinný olej

Balení:

125 g

Země původu:

Indonésie

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 23.3.2022
+ Prostě jsou super

5
Avatar autora | 27.2.2022
+ výborné, silné

někdy jde bonbonek hůř rozbalit, ale to není žádný problém vzhledem k samotnému produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
  • Kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku.
  • Používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby.
  • Kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích.
  • Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy.
  • Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta, využití pojivých vlastností, zahušťování.