Potraviny a nápoje, Strana 9
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější
Výpis produktů
Probio kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů, vlákniny inulín, prebiotik, vitamínů a minerálů.
Probio kaše natural je rýžová kaše pro všechny, kteří milují jednoduchost a praktičnost. Neutrální příchuť kaše láká k dochucení například oříšky, medem, čerstvým ovocem nebo čokoládou.
Probio kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů, vlákniny inulín, prebiotik, vitamínů a minerálů.
Smetanově jemná rýžová Probio kaše s kousky strouhané hořké čokolády vytváří oblíbenou příchuť Stracciatella. Probio kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů v množství 5 miliard na porci.
Lehce stravitelná rýžová kaše s pravou vanilkovou a probiotiky. Probio kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů v množství 5 miliard na porci.
Probio kaše s kokosem a belgickou čokoládou patří mezi naše prémiové kaše co se chuti týče. Svěží kokos se snoubí s tou nejkvalitnější belgickou čokoládou, která je v kombinaci s rýžovou kaší jednoduše famózní.
Probio kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů v množství 5 miliard na porci.
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů , zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha.Složení: cizrna bio Obsah: 500 g...
Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů. Příprava: Čočku propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou a vaříme 15-20 min doměkka. Osolíme až po...
