Labeta
Labeta – Česká jistota v kuchyni od roku 1993
Labeta je tradiční česká značka, která vám pomáhá s pečením, vařením a zavařováním již od roku 1993. Díky důrazu na kvalitu, jednoduchost a rychlost přípravy je Labeta nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Ať už vaříte pro rodinu, připravujete džemy z letního ovoce nebo potřebujete mít „raz dva navařeno“, Labeta vám šetří čas a zaručuje výborný výsledek.
Co vše Labeta nabízí?
✔️ Směsi na pečení – od kypřicích prášků po vanilkový cukr
✔️ Produkty pro zavařování – želírovací cukry, pektiny a další
✔️ Potraviny vhodné i pro bezlepkovou dietu
Kvalita, na kterou se můžete spolehnout
Labeta dodržuje nejpřísnější normy kvality a zdravotní nezávadnosti. Řada výrobků je bezlepková a vyhovuje náročným požadavkům moderní výživy. Díky certifikátům kvality si můžete být jisti, že dostáváte to nejlepší z české výroby.

Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro kyselé ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek

Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- skvělý pro kyselejší ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
- přirozeně bezlepkový výrobek


Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.

Beránek je nejen krásnou součástí velikonoční výzdoby, ale i skvělou pochoutkou, která nesmí na Velikonoce chybět. Že to nejde bez lepku? Vyzkoušejte naši namíchanou směs a uvidíte, jak si pochutnáte!


Nepatříte mezi zběhlé kuchtíky? Vyzkoušejte naše nové kakaové muffiny bez lepku. Věřte, že jejich chuť vás jednoduše dostane☺ Tento malý, chutný a lehký dezert stvořený z přirozeně bezlepkových surovin se hodí jak pro oslavy, tak skvělou sladkou snídani.

Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru

Pokud budete mít dostatek jahod či jiného sladšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro sladší ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 330 g cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek

Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Stálicí je kromě vanilinových rohlíčků i křehké cukroví z lineckého těsta.
- skvěle namíchaná směs pro vaše vánoční cukroví
- přidáte jen máslo a vejce
- upečete z ní také lehký jablkový řez
- do těsta můžete podle chuti přidat kakao, ořechy, sušené ovoce nebo čokoládu

Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.

S naší směsí na vanilinové rohlíčky upečete krásně křehké rohlíčky raz dva. Pro jistotu ale udělejte alespoň dvě dávky, jinak hrozí, že o Vánocích nebudete mít co mlsat.
- perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví
- s drcenými lískovými ořechy
- přidáte jen máslo a vejce

Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi.
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek

Trápí vás cukrovka, ale vy sladké přímo zbožňujete? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem (dříve pod označením DIA), který je vhodný i pro diabetiky, můžete mít domácí ovocné DIA džemy kdykoliv po ruce.
- výrobek vhodný pro diabetiky
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- přidejte 1 kg fruktózy a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek

Želírovací cukr 2:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- vhodný pro středně sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek

Želírovací cukr 3:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- vhodný pro sladké ovoce
- sáček vystačí na 1,5 kg ovoce
- přidejte už jenom ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek

Želírovací cukr 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- určený pro opravdu sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte už jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Stránka 1 z 3 - 50 položek celkem