Green Apotheke, Strana 2
> Vysoký obsah vlákniny a rychlá příprava. Linguine v italštině znamená „malé jazýčky“. Jiným názvem jsou též trenette či bavette. Mají délku špaget a tvar užších fettuccine. Ve své domovině se nejčastěji podávají s mořskými plody či pestem. A s čím si je připravíte vy?Návod na přípr...
> Pomazánky Green Apotheke pro Vás vyrábíme podle vlastních originálních receptur, v malých sériích a s velkým podílem ruční práce. Jejich základem je zelenina, semínka a koření, bez použití přídatných látek či konzervantů. Pomazánka z červené řepy v kombinaci s křenem a slunečnicovým semínkem...
> Pomazánky Green Apotheke pro Vás vyrábíme podle vlastních originálních receptur, v malých sériích a s velkým podílem ruční práce. Jejich základem je zelenina, semínka a koření, bez použití přídatných látek či konzervantů. Pomazánka s rajčaty a bylinkami pro milovníky středomořské kuchyně. Je...
> Speciální druh rýže, který se využívá hlavně v japonské kuchyni, a to hlavně na přípravu různých druhů sushi. Její zrnka mají oválný tvar, po uvaření je lepkavá, aby se mohla dobře tvarovat a nabírat hůlkami.Příprava: Rýži na sushi je nutné velmi důkladně vymýt. Pak nechte odstát ponořenou r...
> Do kaší či polévek, nebo jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná (také Jobovy slzy) je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin na světě, u nás zatím málo známá. Je přirozeně bezlepková, používá se jako přídavek do kaší, polévek nebo zdravotních čajů. Příprava: Slz...
> Celozrnné těstoviny s krátkou dobou vaření. Výborné do zeleninových salátů a k sýrovým omáčkám. Špalda je prastará obilovina, je lehce stravitelná a vyznačuje se jemnou oříškovou příchutí. Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100 g těstovin/1l...
Stránka 2 z 4 - 67 položek celkem