Zdravá výživa, Strana 2
- Bezlepkové potraviny
- Cereálie, müsli, kaše
- Čaje
- DIA potraviny
- Dětská výživa
- Džemy a marmelády
- Hotová jídla
- Káva
- Knihy o zdraví
- Koření a ochucovadla
- Luštěniny
- Pečení a vaření
- Mořské řasy
- Nápoje
- Obiloviny
- Oleje a tuky
- Pečivo
- Polévky
- Polotovary, směsi
- Raw food
- Rýže
- Sladké pochoutky
- Slané pochoutky
- Snídaňové směsi
- Superpotraviny
- Sušené plody
- Těstoviny
- Tyčinky
- Zavařování a nakládání
- Zelenina
Nejprodávanější
Bezlepkové křupky s příchutí kečupu a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času. Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.
Je dobře stravitelný, a proto se hodí pro přípravu lehkých obědů nebo večeří. Lze jej použít jako přílohu, nebo jej připravit obdobně jako rizoto. Bulgur pochází z tvrdých odrůd pšenice. Ta se musí nejprve namočit, uvařit a po jejím vysušení se zrna podrtí na menší kousky.
Použití: b...
Zapalte oheň života! Nechte se inspirovat touto kořeněnou směsí kurkumy, skořice, šafránu a vydejte se vstříc svým životním výzvám. Nasládlá a kořeněná chuť se dobře kombinuje s exotickými polévkami a kari.
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.Obsah...
Také míváte při krájení cibule na krajíčku? S touto sušenou křupavou dobrůtkou ochutíte vaše jídla raz dva a neuroníte během toho ani jednu slzu!
Šťáva se vyrábí lisováním čerstvých uzrálých demeter citrónů v místě pěstování. Výsledkem je šťáva, která je nejenom kyselá, ale i voňavá a plná typické citrusové chuti. Vynikající k ochucení jídel - omáček, desertů, polévek atd., do čaje, k míchání s jinými džusy, k přípravě domácí limonády a do koktejlů.