Stevikom Kombucha Green Tea - kvašený nápoj ze zeleného čaje 2000 ml

Kód: 8247
89 Kč –11 %
83905 stevikom kombucha green tea kvaseny napoj ze zeleneho caje 2000 ml
89 Kč –11 % 79 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kombucha Zelený čaj Stevikom 2 l kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z bílého řepného cukru, vařeného kvalitního zeleného čaje a různých bylin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kombucha zelená se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje. Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj.

Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou. Významný je obsah kyseliny glukuronové, která detoxikuje organizmus, kombucha obsahuje též řadu vitamínů skupiny B a dalších látek. Do Číny se kombucha dostala jako dar císařovi. Přes Japonsko a Filipíny můžeme sledovat cestu tohoto nápoje až do Evropy. Velmi oblíbenou se kombucha stala také na Balkáně a v Rusku.

Co dělat, když kombucha neperlí

Kombucha je nejen chutný, ale i zdravý nápoj s jemným perlením, které vám dodá energii a příjemně osvěží. Pokud vám však vaše Kombucha přijde málo perlivá, není důvod k obavám. Stačí ji nechat na pokojové teplotě kolem 20 °C a brzy se opět probudí k životu. Po krátké době si tak budete moci vychutnat dokonale perlivou Kombuchu, která vás svou chutí uchvátí.

Složení:

Voda, odvar ze zeleného čaje, cukr.

Návod k přípravě:

Určeno k přímé spotřebě.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):

146 kJ/34 kcal. Bílkoviny: 0,1 g. Sacharidy: max. 8,5 g. Tuky: 0,0 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): Alkohol 0,1 -1,1 %.

Upozornění:

Není určeno pro děti do 3 let. Skladujte při teplotě do 25°C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: