Sušené a lyo ovoce, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Pokud mrazem sušené ovoce správně skladujete, má dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený ananas si uchovává vlastnosti čerstvého ananasu s příjemným křupnutím.
Brusinky se spíše používají ve zdravotnictví jako lék při urinálních potížích. Méně známé už jsou jako potravina. Proto si ji zkuste vychutnat při vaření i pečení. Lahodné jsou i v salátech, müsli, bábovkách, dezertech atd.. Překvapí vás jejich chuť. Brusinky mají vysoký podíl vitamí...
Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také...
