Sušené a lyo ovoce, Strana 3
Nejprodávanější

Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také...

Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.

Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.

Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.

Lyofilizované broskve jsou: 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.

100% mrazem sušený černý rybíz, který díky velmi šetrnému procesu lyofilizace má 90% zachovaných charakteristik černého rybízu – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

Lyofilizované maliny jsou: 100% maliny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých malin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100 % mrazem sušené mango, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť manga.

100% mrazem sušené meruňky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých meruněk, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

100% mrazem sušené ostružiny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých ostružin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

100% mrazem sušené švestky, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých švestek – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.

Lyofilizované višně jsou: 100% dozrálé višně bez pecek, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.