Potraviny a nápoje, Strana 7
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

> Použití: Pohanka podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému. Černý rybíz, černý bez a kopřiva podporují vylučování vody z organismu. Příprava: 1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10-15 min vyluhovat.Složení: bio pohanka nať (Herba fagopyri) 40%, bio černý ry...


> Ovocný čaj aromatizovaný přírodním aroma, porcovaný v nálevových sáčcích. Použití: Čaj se užívá jako osvěžující nápoj pro každodenní doplnění pitného režimu. Příprava: 1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10-15 min vyluhovat.Složení: bio rakytník plod (Fructus hippophae...

> Bylinný čaj aromatizovaný přírodním aroma, porcovaný v nálevových sáčcích. Použití: Čaj má osvěžující chuť a vůni. Příprava: 1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10-15 min vyluhovat.Složení: bio pohanka nať (Herba fagopyri) 35 %, bio rakytník plod (Fructus hippophae) 20...

Rodinný bylinný čaj je jemným mátovým požitkem pro celou rodinu. Abyste měli kdykoliv k dispozici něco z této báječné, aromatické směsi plné síly vhodné pro ideální start do nového dne, můžete využít toto rodinné balení.




Řepkový olej se získává ze semen jasně žlutý kvetoucí rostliny řepky. Používá se jako olivový olej, na dipy a marinády, vaření, pražení, pečení a smažení. Je druhým, nutričně nejhodnotnějším olejem po oleji olivovém, za ním pak následuje olej slunečnicový a sójový. Nehodí se na smažení a pečen...

Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, k sýrům a vajíčkám nebo k dozdobení chleba s máslem. Tyto malé rostliny zvládnete vypěstovat levou zadní, i pokud jste v nakličování úplní začátečníci.
