Potraviny a nápoje, Strana 5
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější



Stoprocentní přírodní složení je k pokožce velmi šetrné a proto je možné použít olej i na pokožku dětí nebo osob s citlivou pokožkou. Olej se snadno vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Kokosový olej má blahodárné účinky na organismus člověka. Je možné ho nanášet na pokožku celéh...

Captain Kombucha je delikátní bio bublinkový nápoj, který se ručně vyrábí v Portugalsku a Španělsku. Každá lahev je vyrobená výhradně z BIO certifikovaných surovin a fermentovaná speciálními Captain Kombucha kulturami. Produkty pocházejí z ekologického zemědělství, použitá voda je filtrovaná.

Captain Kombucha je delikátní bublinkový nápoj, ručně vyráběný na portugalském pobřeží. Každá flaška je vyrobená výhradně z nejkvalitnějších BIO certifikovaných surovin a fermentovaná speciálními Captain kombucha živými bio-kulturami.


> Crispins BIO dýňový plátek je, díky vysokému obsahu přírodního proteinu, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině. Složení: rýžová mouka*, mouka z dýňových semínek 20%*, sůl mořská, česnek granulovaný*, koriandr sušený 0,4%. *= produkt ekologického zemědělství Obsah: 100 gZemě původu: ...


BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.


Když si čajová konvice na chvíli udělá dovolenou, je tu léto a čas na LEDOVÝ DŽBÁNEK od SONNENTORU. Znamenitá chuť ovoce spolu s jemnou ostrostí zázvoru vám připomene dlouhé letní večery. Ozvláštněte si tento sladký moment čerstvými jahodami a meduňkou z bylinkové zahrádky. Rádi mlsáte? Když je čajový sáček již vyluhovaný, roztrhněte jej a vychutnejte si jemnou chuť ovoce.

Lahodná citronová chuť verbeny jde ruku v ruce s osvěžující mátou a zaručí vám dokonalý požitek v horkých letních dnech. Nejlépe chutná s čerstvými malinami, plátky citronu a lístky meduňky.
Když si čajová konvice na chvíli udělá dovolenou, je tu léto a čas na LEDOVÝ DŽBÁNEK od SONNENTORU. Lahodná citronová chuť verbeny jde ruku v ruce s osvěžující mátou a zaručí vám dokonalý požitek v horkých letních dnech.

Len je jednoletá kulturní rostlina pocházející z jihovýchodní Asie známý jako zdroj textilu, ale málo se ví o jeho skvělých vlastnostech jako potraviny.

Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.