Ovoce sušené mrazem
Lyofilizovanému ovoci a zelenině zůstává původní přirozená barva a vzhled. Stejně tak vůně a chuť je velmi podobná čerstým plodům.
Lyofilizace je proces sušení mrazem. Ovoce a zelenina jsou nejdříve prudce zmraženy a následně sušeny při nižším tlaku, kde se voda z plodů mění v páru a ovoce a zelenina si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvých plodech.
Jde o nejšetrnější metodu sušení potravinářských produktů. Takto sušené ovoce nebo zelenina si zachovává kolem 90 % původních charakteristik (tvar, barva, aroma, vitamíny, nutriční hodnota).
Pochutnejte si na malinách, jahodách, ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití konzervantů a dalších přísad. Chutí i voní úžasně!
Nejprodávanější

Lyofilizované mango je: 100% mango, které má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého manga, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké

Ochutnejte něco výjimečného!
Mrazem sušené (lyofilizované) jahody v bílé čokoládě s matcha - dokonalá kombinace bílé čokolády, křupavých mrazem sušených jahod a mletého zeleného čaje! Překvapí jedinečnou chutí, která potěší smysly. Ideální nejen k čaji, ale i jako luxusní dárek, který zaručeně okouzlí.

Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Pokud mrazem sušené ovoce správně skladujete, má dlouhou trvanlivost. Mrazem sušený ananas si uchovává vlastnosti čerstvého ananasu s příjemným křupnutím.




Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.
Rozjasněte si den a dopřejte si pocit tropického sluníčka na Vaší tváři. S plnou chutí lyofilizovaného ananasu se během chvilky přesunete na pláže Thajska. Kostariky nebo Barbadosu a přirozená chuť a vůně Váš skvělý zážitek jen podpoří.

Arónie obsahuje tzv. anthokyany - barvivo (flavonoidy - vitamin P), díky kterému mají plody arónie schopnost ničit volné radikály, které urychlují proces stárnutí.

Lyofilizované dračí ovoce je: 100% dozrálé dračí ovoce, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.

Lyofilizované fíky je: 100% dozrálé fíky, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- křupavá textura plná semínek a sladká chuť
- bohaté na vlákninu

Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Lyofilizované mandarinky nabízejí skvělou možnost, jak si po celý rok vychutnat chuť těchto osvěžujících citrusů, nejen o Vánocích. Díky moderní technologii lyofilizace, neboli sušení mrazem, mandarinky ztrácejí vodu, ale zachovávají všechny živiny, vitamíny a přírodní chuť.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- chuť se téměř nezměnila, jsou ale sladší!
- vydrží déle než ty čerstvé

Lyofilizované ostružiny jsou: 100% ostružiny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých ostružin , bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Lyofilizované ostružiny, tedy ostružiny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také...

Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.

Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.