Ořechy, Strana 2
-
Arašídy
-
Kešu
-
Kokos
-
Lískové
-
Makadamové
-
Mandle
-
Para
-
Pekanové
-
Piniové
-
Pistácie
-
Směsi
-
Vlašské
-
Ořechy v čokoládě a jogurtu
Nejprodávanější

Vyslyšeli jsme přání našich fanoušků a přinášíme vám kešu v Matcha Tea čokoládě! Jemná máslová chuť kešu, čaj matcha a bílá čokoláda tvoří přímo neodolatelnou kombinaci.

Mandle obalené v lahodné bílé čokoládě s japonským zeleným čajem matcha představují intenzivní chuťový zážitek, který si nedokážete odepřít. Jsou úžasnou svačinou, sladkou tečkou po jídle nebo lahodným zákuskem ke kávě. A jsou velmi návykové
Jednou ochutnáte a navždy si je zamilujete!
Mandle jsou obaleny lahodnou bílou čokoládou s čajem matcha, která mírní stres. Mandle v Matcha Tea čokoládě jsou proto úžasnou svačinou v práci, při studiu nebo před sportovním výkonem.

Wasabi arašídy se vyznačují výrazně ostro-pálivou chutí. Vhodné ke všem společenským příležitostem. Pikantní oříšky obalené v těstíčku, které při konzumaci krásně křupe.

Lískové oříšky jsou bohaté na vitamíny B3, B6, kyselinu listovou, vitamín E, horčík a fosfor. Obsahují až 62% tuků, 13% bílkovin a nemají téměř žádné sacharidy. Využití v kuchyni je bohaté - nasucho opražené se přidávají do salátů a omáček, mleté se hodí do těsta na cukroví, do krémů, čokoládové pomazánky nebo zmrzliny.o

Makadamové ořechy nepražené a nesolené. Neodolatelná krémová pochoutka s máslově jemnou a sladkou chutí, kterou si ihned zamilujete.

Para ořechy jsou vynikající nepražená a nesolená pochoutka jak k přímé konzumaci, tak na vaření a pečení.
Krémově bílá jádra, delikátní chuť, jemná struktura, takové jsou para. A navíc obrovská zásobárna selenu, který chrání imunitní systém.

Vyloupané pistácie, nesolené - pistácie jsou železný favorit - ze všech ořechů obsahují nejvíce železa. Ekonomické balení.
Pistáciové oříšky, zvané též „zelené mandle“ spolu s makadamiovými ořechy platily za jeden z nejdražších produktů vůbec. Dnes se tato, z hlediska výživy a fysiologie mimořádně hodnotná potravina, široce prosadila jako drobný zákusek i jako přísada při pečení a vaření. Jádro má zprvu barvu slonové kosti a postupně nabývá nazelenalou až zelenou barvu a vyznačuje se výbornou chutí. Obsahuje 43 až 62% tuku, 19-23% bílkovin, okolo 15% sacharidů a asi 8% vody.