Zdravá výživa, Strana 3
- Bezlepkové potraviny
- Cereálie, müsli, kaše
- Čaje
- DIA potraviny
- Dětská výživa
- Džemy a marmelády
- Hotová jídla
- Káva
- Knihy o zdraví
- Koření a ochucovadla
- Luštěniny
- Pečení a vaření
- Mořské řasy
- Nápoje
- Obiloviny
- Oleje a tuky
- Pečivo
- Polévky
- Polotovary, směsi
- Raw food
- Rýže
- Sladké pochoutky
- Slané pochoutky
- Snídaňové směsi
- Superpotraviny
- Sušené plody
- Těstoviny
- Tyčinky
- Zavařování a nakládání
- Zelenina
Nejprodávanější
Vychutnejte si v horkých jarních i letních dnech osvěžující souhru pomeranče a bazalky, ale také chuť dalších zajímavých ingrediencí jako jsou mango, banán, citronová tráva nebo ibišek. Nejlépe si jej vychutnáte s čerstvými kousky ovoce, plátky citronu a nebo třeba lístky meduňky.
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.
> Kakao bylo vždy velmi ceněno kulturami ve Střední a Jižní Americe. Prastaré civilizace ho nazývaly "pokrmem bohů". Vychutnej si Fair Trade Bio kakao a pociť na sobě účinky tohoto skvělého daru Matky Přírody. Zároveň tím podpoříš lokální farmáře a životní prostředí. Složení: 100% bio kakaový ...
Mléčně kvašená řepná šťáva z přímého lisování. Řepa pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty. Mléčně kvašená řepná šťáva má velmi příjemnou lehce nasládlou chuť a malá sklenka k snídani nastartuje zažívání na celý den.