Zdravá výživa, Strana 2
- Bezlepkové potraviny
- Cereálie, müsli, kaše
- Čaje
- DIA potraviny
- Dětská výživa
- Džemy a marmelády
- Hotová jídla
- Káva
- Knihy o zdraví
- Koření a ochucovadla
- Luštěniny
- Pečení a vaření
- Mořské řasy
- Nápoje
- Obiloviny
- Oleje a tuky
- Pečivo
- Polévky
- Polotovary, směsi
- Raw food
- Rýže
- Sladké pochoutky
- Slané pochoutky
- Snídaňové směsi
- Superpotraviny
- Sušené plody
- Těstoviny
- Tyčinky
- Zavařování a nakládání
- Zelenina
Nejprodávanější
Staňte se každý den na 3 minuty zahradníkem a vypěstujte si svoje vlastní lahodné BIO klíčky brokolice RAAB po celý rok. Získáte tak jednoduše celoroční přísun čerstvé výživy. Lahodné BIO klíčky brokolice Raab od Lahodnosti.cz vynikají jemně nasládlou a přesto typickou chutí brokolice.
O pohance pořád všichni mluví. Prý je zdravá. Nevěříš? Je to opravdu tak. Pohanka je skvělým zdrojem rutinu, což je látka, která společně s přítomným vitamínem E zvyšuje pružnost a odolnost cév, umožňuje prevenci a úlevu od křečových žil.- Výborná chuť pro děti i dospělé- Vysoká nutriční hodn...
> Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vit B1 a D. Vhodné pro děti od 3let.Návod k přípravě: těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100g těstovin/1l vody) za občasného míchání 8min. a 2min. necháme dojít. Poté...
> Těstoviny z kukuřice, čiroku a rýže obohacené o minerály a vitamíny... Buďte rychlí jako zebra! Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vitaminu B1 a D. Vhodné pro děti od tří let.Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v&...
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.
Arašídová je sametově hebká, chutná jako nugát. Arašídy sice nejsou ořechy, ale v našich krajích je za „oříšky“ považujeme. Celá tato Ghítela® je v BIO kvalitě.
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek.
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade C (Canada No. 2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť.
Pro výrobu této kávy jsou použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv. Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren.
Vychutnejte si v horkých jarních i letních dnech osvěžující souhru pomeranče a bazalky, ale také chuť dalších zajímavých ingrediencí jako jsou mango, banán, citronová tráva nebo ibišek. Nejlépe si jej vychutnáte s čerstvými kousky ovoce, plátky citronu a nebo třeba lístky meduňky.
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.