PROBIO
Výpis produktů
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani další pro zdraví nevhodné látky. Jeho chuť harmonicky doplňuje vhodně zvolená bio zelenina, především cibule, celer, petržel a česnek. Je vhodný na dochucení polévek, omáček, ideální je pro přípravu rýžových...
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Zeleninový bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít ...
Malé fazolky Adzuki mají vínovou až hnědou barvu. Mají jemnou slupku a chutnají příjemně sladce. Vařené a mírně okořeněné jsou lahodnou přílohou k obilným pokrmům. Vhodné jsou též do polévek, kaší, nákypů a salátů. Složení: adzuki bio Obsah: 500 g
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů , zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha.Složení: cizrna bio Obsah: 500 g...
Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů. Příprava: Čočku propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou a vaříme 15-20 min doměkka. Osolíme až po...
> Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená. Je však dobré ji před vařením na 2 hodiny namočit do vody. Narozdíl od své půlené, loupané sestřičky se po vaření nerozpadne, naopak nádherně drží tvar. Bude tak ozdobou vašich salátů, polévek, rizot a pilafů. S...
