Potraviny a nápoje, Strana 43
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

Některé maličkosti nejsou samozřejmostí a mnohdy jsou velkým štěstím. Tato bylinná směs s meduňkou, osvěžující mátou, slézem a slunečně zbarveným měsíčkem je uvolňující, posilující, a třeba vám přinese štěstí. Skvělá jako čaj k snídani, ale také v doprovodu listové zeleniny jako je mangold, česnek medvědí a špenát.

Udělejte z velblouda komára! Napijte se této jemné bylinné směsi a uvidíte, že se každá trampota rázem promění v pouhou maličkost. Meduňka a levandule vám můžou pomoci relaxovat a vychutnat si chvilku pro sebe.
Složení je inspirováno recepturou sv. Hildegardy z Bingenu.

Hokus fokus! Pokud máte pocit, že se vaše myšlenky točí v kruhu, je pro vás tato lahodná směs to pravé. Poskytne vám nový úhel pohledu a otevře nevídané obzory.
Složení je inspirováno recepturou sv. Hildegardy z Bingenu.
Obsahuje lékořici – osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Za velkou louží je Pumpkin Spice Season něco jako páté roční období.

Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. V jihoindické kuchyni se praží, čímž dostane jejich ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí karipast a kořenících směsí.