Potraviny a nápoje, Strana 25
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

Med květový javorový má typickou světlejší barvu s nádechem do zelena.

Med květový pastovaný je zpracováván metodou rozetření původní přírodní krystalizace medu za studena, kdy jsou zachovány všechny obsažené cenné látky.

Med medovicový je typickým produktem jesenické přírody, která je pokryta z velké části lesními porosty. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, označován za krále všech medů.

Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.

Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.

Hojicha je vyráběn z kvalitních listů zeleného čaje, které jsou jemně praženy v porcelánovém hrnci nad dřevěným uhlím, a poté se melou na jemný prášek. Tento proces dodává čaji jeho typickou zlatohnědou barvu a specifickou hlubokou chuť s náznaky ořechů a karamelu. Díky svému zpracování obsahuje hojicha jen nízké množství kofeinu a dá se tedy pít i večer. Jeho unikátní pražená chuť a lahodné umami aroma poskytují intenzivní chuťový zážitek.