Ghí - přepuštěné máslo
Ghí, neboli přepuštěné máslo je používáno v našich kuchyních už po staletí. A to zejména pro své jedinečné vlastnosti. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších tuků, který voní i chutná stejně jako máslo. Avšak na rozdíl od něj se nepřepaluje a neobsahuje žádnou mléčnou bílkovinu, tudíž nežlukne a tím má mnohem delší trvanlivost. Navíc jej není potřeba uchovávat v chladu.
Nejprodávanější
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.
- Vyrobené z BIO mléka od krav krmených travou
- Máselný tuk s vysokou energetickou hodnotou
- Lahodná, bohatá chuť
- Vysoký obsah nasycených mastných kyselin
- Původ - Alpy - jeden z nedotčených koutů Evropy
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez konzervantů, barviv, emulgátorů nebo jakýchkoli jiných syntetických aditiv