LABETA
Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Beránek je nejen krásnou součástí velikonoční výzdoby, ale i skvělou pochoutkou, která nesmí na Velikonoce chybět. Že to nejde bez lepku? Vyzkoušejte naši namíchanou směs a uvidíte, jak si pochutnáte!
Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru
Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro kyselé ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- skvělý pro kyselejší ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
- přirozeně bezlepkový výrobek
Pokud budete mít dostatek jahod či jiného sladšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro sladší ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 330 g cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi.
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu.
- skvělý pro středně sladké ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 500 g
- přirozeně bezlepkový výrobek
Trápí vás cukrovka, ale vy sladké přímo zbožňujete? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem (dříve pod označením DIA), který je vhodný i pro diabetiky, můžete mít domácí ovocné DIA džemy kdykoliv po ruce.
- výrobek vhodný pro diabetiky
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- přidejte 1 kg fruktózy a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr 2:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- vhodný pro středně sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Stránka 1 z 3 - 46 položek celkem