Kombucha (Čajová houba)
Kombucha (čajová houba) je velice kvalitní násada pro výrobu kvašeného nápoje kombucha. Má dostatečně velký a kvalitní fungus pro okamžité rozmnožení.
Kombucha je symbióza kvasnic a laktobacilů mající neopakovatelný vliv na organismus. Užívání kombuchy je datováno již kolem roku 200 před naším letopočtem. Vědecky je poprvé zkoumána roku 1852.
Kombucha není houba, nýbrž symbióza kultur kvasnic, laktobacilů, kvasinek a bakterií. Kombucha roste v čaji, kde je podporována kofeinem, theobrominem a theofylinem, ovšem je možné ji připravit i v bylinných čajích. Na povrchu čaje vytváří celulózový fungus – mateční houbu, od které se později oddělují houby dceřiné – houba se množí.
Kombuchu mohou užívat děti od tří let. Doporučuje se pít jednu skleničku ráno na lačno a dvě během dne před jídlem. Zpočátku může pití kombuchy vyvolávat nelibé pocity v oblasti žaludku. Tento stav je dočasný a zmírníme ho podáváním kombuchy po jídle.
Řazení produktů
Výpis produktů
Liftea Kombucha Paměť a koncentrace je doplněk stravy s probiotiky z extraktu fermentované kombuchy, probiotiky Limosilactobacillus reuteri, extrakty z bylin (aksamitník, backopa, ašwaganda, zázvor) a L-cholinem.
- Obsahuje antioxidanty
- Působí na duševní akognitivní funkce
- Obsahuje Brahmi a Ašvagandu
Kombucha – čajová houba – násada pro výrobu kvašeného nápoje kombucha. Velice kvalitní násada o dostatečně velkém a kvalitním fungusu, pro okamžité rozmnožení kombuchy.
Liftea Kombucha EnzymAktiv je doplněk stravy s probiotiky z extraktu fermentované kombuchy a probiotiky Limosilactobacillus reuteri. Navíc obsahuje bromelain, trávicí enzym, který napomáhá při trávení bílkovin.
- Obsahuje bromelain, trávicí enzym, který napomáhá při trávení bílkovin
- Vysoká enzymatická aktivita 1200 GDU/gr
- Extrakt z černého čaje a jeho polyfenoly působí jako silný antioxidant
- Přispívá k odstranění volných radikálů z těla
