K, Strana 3
-
Kadidlovník pilovitý
-
Karkade
-
Kokotice čínská
-
Kolagen
-
Kolový ořech
-
Kombucha
-
Kondurango
-
Kopretina
-
Kopřiva
-
Kontryhel
-
Koriandr
-
Kostival lékařský
-
Kotvičník
-
Kozinec
-
Kozlík lékařský
-
Kurkuma
Nejprodávanější

Kombucha bancha s příchutí citronu je vyráběna ochucením kombuchy Japan Bancha v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha bílý čaj s příchutí broskve. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha meduňka se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO meduňky a zeleného čaje. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Lehce fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného zeleného čaje, meduňky, freeze dry Aloe Vera prášku a zázvoru. K fermentaci je užíván symbiotická kolonie bakterií a kvasinek Medusomyces gisevi. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.

Boswellia Phytosome® Power Complex je kombinací plnospektrálního extraktu boswellových kyselin z Boswelllia serrata a fosfolipidů. Boswellia Phytosome® technologie zajišťuje lepší vstřebatelnost v porovnání se standardními extrakty. Hladiny boswellových kyselin v plazmě jsou díky fytosomální technologii 3-7x vyšší a hladiny boswellových kyselin ve tkáních jsou 3-35 x vyšší než u klasických extraktů (podle toho, která boswellová kyselina je měřena).

Přírodní kapsle Tibet Collagen obsahují optimální poměr dvou nejdůležitějších typů kolagenu pro lidské tělo: typ I a typ II obohacený o extrakt z tibetského rakytníku. Přírodní produkt po vzoru himalájské medicíny pro podporu přirozeného stavu pleti.
Poslední výzkumy ovšem zdůrazňují, že neméně důležitá je i jeho forma a způsob, jakým je podáván.

- S vyváženým přirozeným obsahem prototribestinu, tribestinu a dioscinu (synergní furostanolové saponiny)
- Poprvé ve formě instantního nápoje
- Okamžitě energizuje a aktivizuje
- Osvěžující borůvková příchuť