Vánoční pečení
Nabízíme vám široký sortiment přípravků a produktů pro vaše pečení. Ještě než se radostně pustíte do pečení cukroví a Vánočních koláčků máme pro Vás výběr našich produktů, na které nesmíte zapomenout. Neboť na samém počátku cesty k vydařenému vánočnímu cukroví je potřeba mít vše nachystáno po ruce. V této kategorii naleznete pár tipů pěkně pohromadě, které Vám mohou usnadnit Vaše pečení a přípravu Vánočních dezertů.
Řazení produktů
Výpis produktů
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Jaké by to byly Vánoce, kdyby na stole nevoněly poctivé domácí perníčky? A protože to jsme my, nenecháme vás ve štychu ani v případě bezlepkové diety. Vyzkoušejte náš recept na dokonalé bezlepkové perníčky.
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Mandlové máslo je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů. Obsahuje mnoho zdravých tuků a nutričně hodnotných živin. Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují také značné množství hořčíku, draslíku a železa.
