Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.




Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.

> Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...

Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.

Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...



Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.

Carob je vhodnou alternativou kakaa nebo čokolády. Karob (svatojánský chléb). Vynikající, chutná a zdravá alternativa kakaa. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Karob je bohatý na bílkoviny, vitamíny a minerály. Oproti kakau neobsahuje kofein ani žádné alergenní látky.

Stránka 1 z 3 - 51 položek celkem