Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám například reklamy na to, co vás neláká, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním cookies, takových malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.
Díky nim vám naše stránky zobrazíme tak, aby všechno fungovalo správně a dle toho, co máte rádi. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete se nám zlepšovat. Budeme se k vašim datům chovat citlivě a slušně.
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt
červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají
nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem
nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názv...
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Rýže natural krátká BIO 1 kg. Rýže je lehce stravitelná, nepůsobí
plynatost a je tudíž vhodná pro výživu dětí, starých lidí a pro lidi s
žaludeční, žlučníkovou či pooperační dietou. Rýže obsahuje 8 esenciálních
aminokyselin. Pokud uvaříte rýži s luštěninami (např. čočkou, hrachem či sójou),
z...
> Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a
stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli.
Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje
přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlej...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt
červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají
nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem
nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názv...
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky,
omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle
fantazie. Umeocet má silné neutralizační schopnosti, je to mírně slaný nápoj.
Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů v dobře...
Jistě jste již stačili vypozorovat, že o wasabi se hovoří hlavně v
souvislosti s čerstvými, tepelně neupravenými mořskými plody. Wasabi se považuje
za pochutinu bohatou na vitaminy C a B6 (pyridoxin), hořčík a vápník. Obsahuje
velmi málo sodíku, žádný cholesterol a tuk. 100 gramů wasabi má 80 ...
Japonská sojová omáčka – Yamato shoyu 700ml. Tradiční výrobek sloužící k
ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní
fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z
Japonska. Pozor obsahuje sóju! Složení: voda, sojové
boby, pšenice, moř...
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Carob je vhodnou alternativou kakaa nebo čokolády. Karob (svatojánský chléb). Vynikající, chutná a zdravá alternativa kakaa. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Karob je bohatý na bílkoviny, vitamíny a minerály. Oproti kakau neobsahuje kofein ani žádné alergenní látky.
Popis: Arame patří mezi hnědé řasy, které jsou zvlášť bohaté na jód a vápník. Arame má ze všech mořských řas nejjemnější chuť a aroma. Proto se nejčastěji spolu s řasou Wakame doporučuje začátečníkům.Obsah: 50gZemě původu: Japonsko