Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD1916
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt
červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají
nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem
nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názv...
Kód: SAD1960
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt
červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají
nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem
nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názv...
Kód: SAD1961
Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů. Bohatý zdroj vitamínů skupiny B, hořčíku, vápníku, zinku a železa.
Kód: SAD14976
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD5440
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí,
známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně
patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově
povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k p...
Kód: SAD1905
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Kód: SAD1906
Rýže natural krátká BIO 1 kg. Rýže je lehce stravitelná, nepůsobí
plynatost a je tudíž vhodná pro výživu dětí, starých lidí a pro lidi s
žaludeční, žlučníkovou či pooperační dietou. Rýže obsahuje 8 esenciálních
aminokyselin. Pokud uvaříte rýži s luštěninami (např. čočkou, hrachem či sójou),
z...
Kód: SAD1926
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Kód: SAD1959
>
Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný
fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani
barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný
nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Kód: SAD14320
Kombu je mořská řasa která se sklízí v chladném severním moři u ostrova Hokkaido.
Kód: SAD4102
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15932
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15931
Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...
Kód: SAD1974
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Kód: SAD1919
Carob je vhodnou alternativou kakaa nebo čokolády. Karob (svatojánský chléb). Vynikající, chutná a zdravá alternativa kakaa. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Karob je bohatý na bílkoviny, vitamíny a minerály. Oproti kakau neobsahuje kofein ani žádné alergenní látky.
Kód: SAD18297
Tip
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky,
omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle
fantazie. Umeocet má silné neutralizační schopnosti, je to mírně slaný nápoj.
Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů v dobře...
Kód: SAD1962
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a
stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli.
Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje
přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlej...
Kód: SAD1913
Stránka 1 z 3 -
51 položek celkem