Přísady na pečení a vaření, Strana 7
Nejprodávanější

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek MGO 85+
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie multifloral
- Med od Paula a Sheryl Steensových, malé rodinné farmy


- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 10+ / MGO 263+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 13+ / MGO 400+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 514+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 515+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 15+ / MGO 515+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 18+ / MGO 696+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 20+ / MGO 830+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie

- 100% Raw nepasterizovaný manukový med z Nového Zélandu
- Oceňovaný a uznávaný leader v segmentu prémiové kvality s tradicí od roku 1982
- Certifikace pravosti a obsahu účinných látek UMF 24+ / MGO 1122+
- UMF = Unique Manuka Factor = nejvyšší možný certifikát garantující obsah unikátních účinných látek
- MGO = označení pro množství obsaženého methylglyoxalu
- Med kategorie monofloral = nejvyšší a nejčistší možná kategorie



Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru