Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější

Erythritol je jedním z cukerných alkoholů. Jedná se o jednu z nejlepších variant náhradních sladidel, jelikož jeho sladivost je podobná jako u klasického cukru, neobsahuje ale téměř žádné kalorie. Co víc, má nízký glykemický index, nezvyšuje hladinu cukru v krvi a nemá vliv ani na hladinu inzulinu, je tedy vhodný i pro diabetiky.



Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Ecoato.

Med květový javorový má typickou světlejší barvu s nádechem do zelena.

Čistě květový med, typický svou světlejší barvou a má vynikající vyrovnanou lahodnou chuť.
- Tradiční med do čaje, pokrmů, marinád.
- Svěží, plná chuť.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový lesní je typickým produktem jesenické přírody, která je pokryta z velké části lesními porosty. Med je obvykle tmavší barvy a je právem, co do chuti, označován za krále všech medů.
- Nejdůležitější včelí produkt.
- Hodnotná dietetická potravina.
- Vhodný pro RAW stravu.
- Pochází z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků

Med květový pohankový má typickou tmavou barvu, jedinečnou chuť a nezaměnitelné aroma, které připomíná venkov.


Inovované sladidlo Klasik 4Slim patří k další vylepšené generaci oblíbených sladidel vyráběných unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinných vláknin.

Čekankový sirup Natural 4Slim je low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

BIO jablečný ocet s přírodním kalem. Díky neodfiltrování si zachoval zdraví prospěšné látky. Jablečný ocet z celých, zralých jablek s 5% kyselinou jablečnou. Díky své svěží, pikantní chuti je ideální do salátů, syrové zeleniny a mnoho dalších pokrmů.


BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.