Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější

Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.


Citrusový pektin je čistě přírodní pektin z citrusových plodů. Citrusový pektin je skvělé zahušťovalo pro výrobu domácích marmelád, sirupů a džemů, které se nyní obejdou zcela bez škodlivin!

Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.

100% RAW třtinový cukr od značky Allnature je vyroben z cukrové třtiny, která přirozeně obsahuje melasu. Ta má příjemnou karamelovou chuť a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.

Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Ecoato.


Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

Čekankový sirup Natural 4Slim je low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.