Potraviny a nápoje, Strana 41
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější
Výpis produktů
Rádi pečete, ale nebaví vás neustálé odvažování a odhadování správných poměrů? My jsme si dali tu práci za vás a připravili jsme pro vás speciální bezlepkovou mouku. Smíchali jsme kukuřičnou a rýžovou mouku, kterými bez problémů nahradíte mouku pšeničnou. Až příště dostanete chuť na palačinky, pizzu či jiné dobroty, nemusíte již ztrácet čas mícháním bezlepkové mouky. Stačí vzít námi připravenou univerzální směs a hurá do vaření nebo pečení.
Včelí pyl je zdrojem vitamínů, enzymů, antioxidantů a minerálů. Obsahuje významné množství rutinu. Včelí pyl Naturalis je rouskový včelí pyl původem z České republiky.
Včelí pyl je zdrojem vitamínů, enzymů, antioxidantů a minerálů. Obsahuje významné množství rutinu.
Včelí pyl je vysoce kvalitním a čistým produktem pocházejícím z panenského regionu Alentejo v jižním Portugalsku, který není znečištěný chemikáliemi.
Lyofilizovaný ananas je: 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.
Lyofilizovaný banán je: 100 % banán, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.
Lyofilizované broskve jsou: 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.
100% mrazem sušený černý rybíz, který díky velmi šetrnému procesu lyofilizace má 90% zachovaných charakteristik černého rybízu – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.
Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizované maliny jsou: 100% maliny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých malin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů.
100 % mrazem sušené mango, bez přísad a konzervantů , svěží, sladká a čistá chuť manga.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

