Oříšky, sušené ovoce a semínka, Strana 12
Nejprodávanější

Lyofilizované kiwi si díky šetrnému sušení mrazem uchovává vitamíny, minerály a svěží chuť. Bohaté na vitamín C a vlákninu, je ideální zdravou svačinou nebo přísadou do jogurtů, cereálií či smoothies.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- chuť jako čerstvá, pouze méně štiplavá na jazyku
- šetrně sušené, zachovány všechny živiny

Pokud usilujete o redukci váhy a zároveň o budování svalové hmoty, mandle by ve vašem jídelníčku rozhodně neměly chybět! Mandle jsou jak velmi chuťově oblíbené, tak plné zdraví prospěšných tuků. Kromě tuků, bílkovin a minerálů obsahují také významné množství antioxidantů, které mají pozitivní vliv na naše zdraví.

Nevíte co si dát ke kávě? Co takhle tyto vynikající mandličky zalité v jemné jogurtové polevě místo zákusku?

Lyofilizovaná mochyně je: 100% mochyně, která má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých mochyň, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Vyloupané pistácie, nesolené - pistácie jsou železný favorit - ze všech ořechů obsahují nejvíce železa. Ekonomické balení.
Pistáciové oříšky, zvané též „zelené mandle“ spolu s makadamiovými ořechy platily za jeden z nejdražších produktů vůbec. Dnes se tato, z hlediska výživy a fysiologie mimořádně hodnotná potravina, široce prosadila jako drobný zákusek i jako přísada při pečení a vaření. Jádro má zprvu barvu slonové kosti a postupně nabývá nazelenalou až zelenou barvu a vyznačuje se výbornou chutí. Obsahuje 43 až 62% tuku, 19-23% bílkovin, okolo 15% sacharidů a asi 8% vody.

Jižní směs představuje Mix oříšků a sušeného ovoce v lahodné kombinaci.

Směs sušených plodů Zahrádka představuje kombinaci ovoce a kokosu v osvěžující směsi.

Lyofilizované švestky jsou: 100% švestky, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých švestek, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Vlašské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Sklizeň z roku 2024.